Nowa Bursa Akademicka w sercu Krakowa

Ogólne

Szukasz wyjątkowego miejsca do zamieszkania podczas studiów? Mamy dla Ciebie idealne rozwiązanie! Caritas Archidiecezji Krakowskiej oferuje możliwość wynajęcia pokoi w naszej nowoczesnej bursie akademickiej. Niezależnie od tego, czy jesteś na początku swojej akademickiej przygody, czy jesteś już doświadczonym studentem, nasza bursa zapewni Ci komfort, bezpieczeństwo i inspirujące otoczenie.

Dlaczego warto wybrać pokoje w naszej bursie:

Doskonała lokalizacja: Bursa znajduje się w samym centrum Krakowa, co oznacza, że masz blisko zarówno do uczelni, jak i do wielu atrakcji miasta. Oszczędzisz czas i pieniądze na dojazdach, a jednocześnie będziesz mógł cieszyć się pełnią życia studenckiego.

Różnorodność pokoi: Niezależnie od tego, czy preferujesz prywatność czy chcesz dzielić pokój z kolegą czy koleżanką, mamy dla Ciebie opcje. Nasza oferta zawiera pokoje z łazienkami: zarówno 1-osobowe, idealne dla osób ceniących spokój i skupienie, jak i 2-osobowe, które sprzyjają wspólnej nauce i integracji.

Nowoczesne udogodnienia: Nasza bursa została wyposażona we wszystko, czego potrzebujesz do wygodnego życia i nauki. Dostęp do internetu, wspólne przestrzenie do nauki i relaksu, pralnia, kuchnia – wszystko to jest na wyciągnięcie ręki.

Atmosfera: Wybierając naszą bursę, dołączasz do przyjaznej społeczności, która dba o siebie nawzajem. Możesz wymieniać się wiedzą, doświadczeniami i zawierać trwałe przyjaźnie.

Cena: miesięczny koszt wynajmu od 750 zł.

Ostatnim argumentem jest to, ze wynajmując miejsce w naszej bursie pomagasz podopiecznym Caritas Archidiecezji Krakowskiej. Bursę prowadzi Jednostka Działalności Gospodarczej „Dar Serca”, która cały wypracowany dochód przekazuje na działalność naszej Caritas.

Nie przegap szansy na komfortowe i pełne inspiracji studenckie życie w samym sercu Krakowa. Skontaktuj się z nami już dziś, aby dowiedzieć się więcej o dostępnych pokojach i warunkach wynajmu. Miejsca są limitowane, więc niezwłocznie podejmij krok w kierunku wymarzonego miejsca zamieszkania!

Kontakt:

Adres: ul. Łobzowska 49, 31-140 Kraków